Hvem er vi:

FHC EURO er din lokale Internet og IPTV udbyder.

Nyhedsbrev December 2019

FHC-Euro.net er din leverandør til Internet og TV.

Vi er beliggende i Almunecar Spanien, og dækker store områder med airfiber løsninger. Dette er den bedste transmissions form for trådløs Internet.

Vores løsninger er stabile og har en høj stabil hastighed.

Vi er lokale og vi yder personlig service.

Vi har igennem 2018 og 2019 opgraderet hele infrastrukturen, så vores net lever op til de nye stillede krav til levering af tv.

FHC-Euro.net har valgt at følge med udviklingen, og vi sørger altid for at benytte det bedste udstyr der er på markedet. Vores service og kvlitets udstyr bruges ud fra den filosofi “intet er for meget eller for dyrt til vores kunder”, samtidigt holder vi vores priser nede på et niveu så alle vores kunder kan være med og opnå den gode kvalitet.

FHC-Euro.net bruger den løsning der kaldes air fiber. 

På vores sdatacenter i Motril har vi ren fiber, vores egen fiber linje, denne sendes over bjergene via air fiber til vores punkt i Rancho Rio Verde og herfra distribueres det ud til kunderne.

Hvis man ønsker et stabilt internet og tv, så prøv FHC-Euro, vi arbejder for en bedre service til vores kunder – DIG.

Fra Tommy Larsen Dirrektør FHC-Euro:

Jeg har i dette info prøvet at samle problemstillingen vedrørende tv lidt. Jeg har i tidligere info illustreret hvor mange ting der skal spille sammen for at tv kører problemfrit, men der er mange flere ting som har indflydelse på kvaliteten af tv-signalet. 

Dem der producerer tv, providereren, og som ovenfor skrevet leverandøren FHC-Euro.net ,samt forbrugerren -alle har en rolle og et ansvar, hvis man vil se problemfrit tv.

Vi har i de seneste måneder oplevet kunder der ved at skifte provider og leverandør prøver at købe sig fra problemerne, hvilket vi har stor forståelse for, men desværre har andre providere og leverandører samme og måske endda flere problemer med den nye teknik. Mange af dem der i panik skifter leverandør og provider tænker ikke på at de mister den investering de har gjort i udstyr og linjer og de mister også den service som FHC-Euro.net yder sine kunder.

Til slut vil jeg præciserer nogle ting; hvad der vises på programmerne er udelukkende producentens valg – det har vi ingen indflydelse på. Rækkefølgen på programmerne fra de forskellige lande og numrene på kanalerne er providerens valg – det har vi heller ikke nogen indflydelse på. Kvaliteten på de enkelte programmer er providerens ansvar – der sendes i FHD, HD og almindelig signal på de fleste programmer (vi har efterspurgt og få SD også på hovedprogrammerne). Stabiliteten på de enkelte c

kanaler er internettet og de enkelte klienters udstyrs ansvar.

– Dårligt internet med lav speed og høj ping = ringe og ustabil billede. 

– Ældre og ikke optimeret udstyr = ringe og ustabil billede.